ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ.

1.ΜΟΝΩΣΗ
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΥΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ.

 

2.ΑΝΤΟΧΗ
ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΚΟΥΦΩΜΑ.

 

3.ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Η ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ Ή ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.
ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΑΦΗΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΦΗΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ, ΑΝΟΔΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΥΦΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ ΞΥΛΟΥ.

 

4.ΕΥΕΛΙΞΙΑ.
Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ. Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ, Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
(1-2 ΜΗΝΕΣ) ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ.

 

5.ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ 100% ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

 


Επιλέξτε νωρίς τον κατασκευαστή αλουμινίου
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΚΑΣΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΣΤΑ ΣΥΡΩΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΨΟΣ). ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΑΡΓΕΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΦΩΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΕΣ.

 

Ποια σειρά αλουμινίου θα επιλέξω
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΣΕ ΒΕΡΓΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΡΜΟΚΟΛΕΣ ΣΤΑ ΦΑΛΤΣΑ, ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ,ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

 

Εξαρτήματα – μηχανισμοί
ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΑΣ. ΟΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ.
ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΝΑΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ.

 

Οικονομικές προσφορές
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΌΨΙΝ ΤΑ ΕΞΗΣ.

1.ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ.


2.ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΙΔΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ.
 

3.ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ (ΠΟΛΥΟΡΕΘΑΝΗΣ Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ) Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ (ΙΜΑΝΤΑΣ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΤΕΡ).
 

4.ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑ (ΔΙΑΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΧΟΣ).
 

5.ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
 

6.ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ.

 


Ο ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥΣ.